Albertsons rekryterar för olika roller

Om du är intresserad av en dynamisk karriär inom livsmedelsbranschen, överväg att fylla i Albertsons ansökan om anställning. 

ADVERTISING

Albertsons, en omfattande livsmedelsbutik grundad 1939, driver ett stort antal butiker över hela USA. 

De erbjuder kunder kvalitativa, prisvärda livsmedel och matvaror. Denna guide informerar dig om deras ansökningsprocess.

ADVERTISING

Om Albertsons

Albertsons främjar en stark företagskultur; det är som en stor familj där alla är varma och välkomnande. Kunderna njuter konsekvent av sina besök och är försäkrade om att få tjänster av högsta kvalitet.

Albertsons arrangerar engagerande evenemang som Halloween Hunt, med rabatter på utvalda varor. Det driver även Albertsons Farmers Market & Agricultural Education-programmet, vilket förmedlar kunskap om jordbruk till individer i olika åldersgrupper utan kostnad.

ADVERTISING

De Säkerställer det Bästa för Varje Kund

Butikskedjan är utformad för att möta olika kunders behov och säkerställa en minnesvärd shoppingupplevelse genom enastående service från sin personal.

Dessutom bidrar Albertsons aktivt till miljömässig hållbarhet.

I nästan två årtionden har de stöttat återvinningsinitiativ för material som plast, papper och kartong samt tillhandahållit återvinningsbehållare som är tillgängliga för allmänheten vid sina platser.

Fördelar med att arbeta på Albertsons

Albertsons erbjuder sina anställda en rad jobbförmåner som är tillgängliga från dag ett. Personalen trivs med en dynamisk och säker arbetsmiljö, flexibla arbetstider och utbildning under arbetets gång.

Förmånerna inkluderar även anställdas rabatter, konkurrenskraftiga löner och möjligheter till karriärtillväxt som potentiellt kan leda till högre inkomster. Avancemang inom företaget medför ofta ytterligare förmåner som:

 • Vårdavtal
 • Betald ledighet
 • 401(k) pensionsplaner för kvalificerade anställda

Slutför den online-ansökningsblanketten för att söka tillgängliga tjänster och lära dig mer om Albertsons förmåner.

Guide in Att ansöka på Albertsons

För att säkra en position på Albertsons, besök webbplatsen eller närmaste butik. Leta efter aktuella jobböppningar, skicka in din ansökan och förbered dig för intervjun.

Här är en rak guide för att hjälpa dig att landa ett jobb på Albertsons:

 1. Besök Webbplatsen eller Butiken: Kontrollera Albertsons webbplats eller ta en sväng förbi en lokal butik. Genom att besöka personligen kan du interagera direkt med personal och ledning, vilket potentiellt ger dig ett försprång.
 2. Hitta Öppna Positioner: Använd Albertsons karriärportal för att hitta öppna positioner. Se till att dina kvalifikationer matchar jobbbeskrivningarna. Observera att många instegspositioner kräver minimal utbildning.
 3. Förbered Din Ansökan: Anpassa dina ansökningshandlingar, såsom ditt CV och personliga brev, för att stämma överens med det jobb du söker. Forska även på vanliga intervjufrågor för Albertsons för att bättre förbereda dig inför intervjun.

Så fyller du i Albertsons jobbansökan

Börja med att ange dina detaljer för att skapa en profil. När du är klar kan du gå igenom din ansökan och skicka in den. Fokusera på följande områden:

Personliga detaljer

 • Kontaktuppgifter: Inkludera ditt namn, e-post, telefonnummer och adress.
 • Allmänna frågor:
  • Behörighet att arbeta i USA?
  • Önskad lön?
  • Är du under 18 år?
 • Tillgänglighet:
  • Startdatum?
  • Antal timmar per vecka?
  • Allmän tillgänglighet?

Utbildning

 • Bakgrund: Gymnasieexamen eller GED? Namn på skola eller universitet? Högsta examen erhållen?
 • Prestationer: Notera eventuella certifieringar eller akademiska utmärkelser, som yrkesutbildningar eller yrkeslicenser.

Arbetslivserfarenhet

 • Lista information om upp till fyra tidigare arbetsgivare eller täck de senaste tio åren, beroende på vad som är mindre. Inkludera eventuell militärtjänst, volontärarbete och deltidsroller.

Tillstånd och verifiering

 • Du måste signera ansökan elektroniskt för att gå vidare. Se till att läsa noggrant igenom detta avsnitt innan du går med på det.

Slutlig granskning och inskick

 • Var god kontrollera all information du har angett. Om allt är korrekt, skicka in ansökan. Du kan även ladda ned en PDF-kopia för dina egna register.

Säkerställ att varje avsnitt är korrekt innan du slutför din inskickning.

Skapa din kandidatprofil

Formulär att fylla i för Albertsons ansökan:

 1. Kontaktinformation: Lägg till ditt namn, adress och telefonnummer.
 2. Information om lika möjligheter för anställning: Frivilligt. De frågar om ras/etnicitet och kön.
 3. Dataskyddsdeklaration: Tillåt företaget att hantera dina data för att fortsätta.
 4. Förfrågningar och frågor: Grundläggande frågor om din utbildning och yrkeserfarenhet.

Efter avslutat formulär, förvänta dig en eventuell telefonintervju, chefens intervju, referenskontroller och jobbbedömning.

Albertsons Karriärer

Företaget erbjuder olika karriärmöjligheter inom försäljning, marknadsföring, personal, finans, IT och läkemedel. Det värdesätter mångfald och följer principen om lika möjligheter på arbetsmarknaden.

Matvarubutikskassör

Som en matvarubutikskassör sköter du kassaregistret, packar matvaror och ger vänlig kundsupport. 

Du fyller på hyllorna för att se till att produkter alltid finns tillgängliga. Rollen kräver uppmärksamhet på detaljer och utmärkta kundservicefärdigheter. I genomsnitt tjänar matvarubutikskassörer på Albertsons runt $11 till $15 per timme.

Kassapersonal

Kassapersonalen arbetar vid kassan och säkerställer snabb och effektiv inpackning av sålda varor. 

Kassapersonalen maximerar utrymmet i påsarna och hjälper till att förhindra långa köer. Hastighet och organisation är nyckelfaktorer i denna roll. De tjänar vanligtvis cirka 10 till 13 dollar per timme.

Datormaskinoperatör

En datormaskinoperatör hanterar data, skriver ut nödvändiga dokument och utför kommandon för att hålla maskinerna igång smidigt. 

Uppmärksamhet på detaljer och tekniska färdigheter är avgörande. Den genomsnittliga lönen för en datormaskinoperatör på Albertsons är cirka $18 till $22 per timme.

Fordonsservice

Anställda inom fordonsunderhåll håller företagets fordon i toppskick. De identifierar och åtgärdar problem, vilket säkerställer att alla fordon är säkra och fungerar dagligen. 

Denna roll kräver mekaniska färdigheter och uppmärksamhet på detaljer. Lönen för personal inom fordonsunderhåll varierar mellan $16 och $21 per timme.

Order Selector

Order selectors arbetar i lagret och tar emot samt plockar order från lagerhållningen.

Order selectors packar orderna noggrant för att säkerställa att de kommer fram i gott skick. Fysisk styrka och noggrannhet är viktigt. De tjänar ungefär $15 till $19 per timme.

Kvalitetskontrollinspektör

Kvalitetskontrollinspektörer säkerställer att produkter uppfyller företagets standarder. De övervakar för fel och ser över dagliga operationer för att bibehålla produktkvaliteten. 

Uppmärksamhet på detaljer och en förpliktelse till kvalitet är avgörande. Den genomsnittliga lönen för denna roll ligger runt $17 till $22 per timme.

HR-specialist

HR-specialister rekryterar och screenar jobbsökande. De kommunicerar med arbetsgivare för att förstå deras behov och deltar i arbetsmarknader för att hitta lämpliga kandidater. 

De introducerar också nya anställda. Den här rollen betalar vanligtvis mellan $45,000 till $60,000 årligen.

Slutliga tankar

Albertsons erbjuder olika karriärmöjligheter och stödjer en mångfaldig arbetsstyrka. 

Det är en utmärkt arbetsplats med bra förmåner och en engagemang för kvalitetsservice. Ansök idag för att påbörja din resa med Albertsons.