Albertsons Ponúka Žiadosti o Zamestnanie na Rôzne Pozície

Ak ste zaujatí dynamickou kariérou v supermarketovom odvetví, zvážte vyplnenie žiadosti o zamestnanie v spoločnosti Albertsons.

ADVERTISING

Albertsons, komplexný supermarket založený v roku 1939, prevádzkuje množstvo obchodov po celých Spojených štátoch.

Zákazníkom poskytujú kvalitné potraviny a potraviny za prijateľné ceny. Táto príručka vás informuje o procese podávania žiadosti.

ADVERTISING

O spoločnosti Albertsons

Albertsons napomáha silnú kultúru; je to ako veľká rodina, kde je každý srdečný a ústretový. Zákazníci neustále užívajú svoje návštevy, s istotou, že dostanú vrcholnú službu.

Albertsons organizuje príťažlivé udalosti ako Halloween Hunt, kde ponúka zľavy na vybrané položky. 

ADVERTISING

Taktiež prevádzkuje Albertsons Farmer’s Market & Program poľnohospodárskej edukácie, šíriaci poľnohospodárske znalosti jednotlivcom rôzneho veku bez poplatku.

Zabezpečujú to najlepšie pre každého zákazníka

Prevádzka je navrhnutá tak, aby spĺňala rôzne potreby zákazníkov a zabezpečila nezabudnuteľný nákupný zážitok prostredníctvom výnimočnej služby svojich zamestnancov.

Okrem toho Albertsons aktívne prispieva k environmentálnej udržateľnosti.

Počas takmer dvoch desaťročí podporujú recyklačné iniciatívy pre materiály ako plast, papier a lepenka a poskytujú verejnosti prístupné recyklačné koše na svojich miestach.

Výhody práce v spoločnosti Albertsons

Spoločnosť Albertsons ponúka svojim zamestnancom rad výhod, ktoré sú dostupné od prvého dňa. Zamestnanci si užívajú dynamické a bezpečné pracovné prostredie, flexibilný pracovný čas a odbornú prípravu priamo na pracovisku.

K výhodám patrí aj zľava pre zamestnancov, konkurenčné platy a príležitosti na kariérny rast, ktorý môže viesť k vyšším zárobkom. Postup vo firme často prináša ďalšie benefity, ako napríklad:

  • Zdravotné poistenie
  • Platené voľno
  • Dôchodkové plány 401(k) pre oprávnených zamestnancov

Vyplňte online prihlášku na dostupné pozície a získajte viac informácií o výhodách spoločnosti Albertsons.

Sprievodca pri uchádzaní sa o prácu v Albertsons

Aby ste získali pozíciu v Albertsons, navštívte webovú stránku alebo najbližšiu predajňu. Vyhľadajte aktuálne pracovné miesta, pošlite svoju žiadosť a pripravte sa na pohovor.

Tu je jednoduchý sprievodca, ktorý vám pomôže získať prácu v Albertsons:

  1. Navštívte webovú stránku alebo predajňu: Skontrolujte webovú stránku Albertsons alebo choďte do miestnej predajne. Osobná návšteva vám umožní priamo komunikovať so zamestnancami a vedením, čo vám môže priniesť výhodu.
  2. Nájdite otvorené pozície: Využite portál kariéry spoločnosti Albertsons na vyhľadanie otvorených pozícií. Uistite sa, že vaše kvalifikácie zodpovedajú popisu práce. Upozorňujeme, že mnohé pozície pre nováčikov vyžadujú minimálne vzdelanie.
  3. Príprava žiadosti: Prispôsobte svoje aplikčné materiály, ako je životopis a sprievodný list, tak, aby boli v súlade s pozíciou, na ktorú sa uchádzate. Tiež si vyhľadajte bežné otázky pri pohovore v spoločnosti Albertsons, aby ste sa lepšie pripravili na pohovorový proces.

Ako vyplniť žiadosť o zamestnanie v Albertsons

Začnite tým, že zadáte svoje údaje a vytvoríte si profil. Keď ste s tým hotoví, môžete si svoju žiadosť ešte raz posúdiť pred jej odoslaním. Sústreďte sa na tieto oblasti:

Osobné údaje

  • Kontaktné údaje: Zahrňte svoje meno, e-mail, telefónne číslo a adresu.
  • Všeobecné otázky:
    • Budete mať povolenie pracovať v USA?
    • Požadovaná mzda?
    • Ste mladší ako 18 rokov?
  • Dostupnosť:
    • Dátum nástupu?
    • Týždenný počet hodín?
    • Všeobecná dostupnosť?

Vzdelanie

  • Podklady: Stredoškolský diplom alebo GED? Názov školy alebo univerzity? Najvyšší dosiahnutý titul?
  • Úspechy: Uveďte všetky certifikáty alebo akademické ocenenia, ako je odborné vzdelávanie alebo profesionálne licencie.

Pracovná skúsenosť

  • Zaznamenajte informácie o najviac štyroch predchádzajúcich zamestnávateľoch alebo za posledných desať rokov, ktorékoľvek je menšie. Zahrňte akúkoľvek vojenskú službu, dobrovoľnícku prácu a načasové úlohy.

Súhlas a Overenie

  • Musíte aplikáciu podpísať elektronicky, aby ste mohli pokračovať. Dôkladne si prečítajte túto časť predtým, než súhlasíte.

Záverečné posúdenie a Odoslanie

  • Skontrolujte si všetky údaje, ktoré ste zadali. Ak sú všetky údaje správne, odoslať žiadosť. Môžete si tiež stiahnuť kópiu vo formáte PDF pre svoje dokumenty.

Uistite sa, že každá časť je správna, skôr ako ukončíte svoje odoslanie.

Vytváranie vášho profilu kandidáta

Formuláre na vyplnenie pre žiadosť do spoločnosti Albertsons:

  1. Kontaktné informácie: Pridajte svoje meno, adresu a telefónne číslo.
  2. Informácie o rovných príležitostiach v zamestnaní: Nepovinné. Pýtajú sa na rasu/etnicitu a pohlavie.
  3. Vyhlásenie o ochrane údajov: Povoľte spoločnosti spravovať vaše údaje naďalej.
  4. Preliminárne otázky: Základné otázky o vašom vzdelaní a pracovnej skúsenosti.

Po dokončení očakávajte možný telefónny pohovor, pohovor s manažérom, overenie referencií a hodnotenie pracovnej pozície.

Príležitosti v Albertsons

Spoločnosť ponúka rôzne pracovné príležitosti v oblastiach merchandisingu, marketingu, ľudských zdrojov, financií, IT a farmácie. Oceňuje rozmanitosť a dodržiava politiku rovnakých pracovných príležitostí.

Pracovník v potravinárskom obchode

Ako pracovník v potravinovom obchode ovládate pokladňu, balíte potraviny a poskytujete priateľskú podporu zákazníkom.

Doplňujete poličky, zabezpečujete neustálu dostupnosť produktov. Táto pozícia vyžaduje pozornosť ku detailom a výborné zručnosti v oblasti obsluhy zákazníkov. V priemere zamestnanci v potravinovom obchode Albertsons zarábajú okolo 11 do 15 dolárov na hodinu.

Bagrista

Bagristi pracujú na pokladni, zabezpečujú rýchle a efektívne balenie predaného tovaru.

Bagristi maximalizujú priestor v taškách a pomáhajú predchádzať dlhým radom. Rýchlosť a organizovanosť sú kľúčové v tejto úlohe. Typicky zarábajú približne 10 až 13 dolárov za hodinu.

Operátor počítača

Operátor počítača spravuje údaje, tlačí potrebné dokumenty a zadáva príkazy na udržiavanie pohybu strojov. 

Pozornosť na detaily a technické zručnosti sú nevyhnutné. Priemerný plat operátora počítača v Albertsons je zhruba 18 až 22 dolárov za hodinu.

Údržba vozidiel

Zamestnanci v údržbe vozidiel udržiavajú firemné vozidlá v najlepšom stave. Identifikujú a opravujú problémy, zabezpečujúc, aby všetky vozidlá boli každý deň bezpečné a funkčné. 

Táto úloha vyžaduje mechanické zručnosti a pozornosť k detailom. Plat zamestnancov v údržbe vozidiel sa pohybuje od 16 do 21 dolárov za hodinu.

Výberčí objednávok

Výberčí objednávok pracujú v sklade, prijímajú a vyberajú objednávky z inventára.

Výberčí objednávok starostlivo balia objednávky, aby sa uistili, že prídu v dobrom stave. Fyzická výdrž a presnosť sú dôležité. Zarábajú približne od $ 15 do $ 19 za hodinu.

Kontrolór kvality

Kontrolóri kvality zabezpečujú, že výrobky spĺňajú štandardy spoločnosti. Sledujú zlyhania a dozorujú denné operácie na udržanie kvality výroby.

Dôraz na detail a záväzok voči kvalite sú nevyhnutné. Priemerná mzda pre túto pozíciu sa pohybuje okolo 17 až 22 dolárov za hodinu.

Špecialista na ľudské zdroje

Špecialisti na ľudské zdroje nábor a vyberajú uchádzačov o prácu. Komunikujú s zamestnávateľmi, aby pochopili ich potreby a účastnia sa veľtrhov práce na hľadanie vhodných kandidátov.

Taktiež orientujú nových zamestnancov. Táto pozícia obvykle platí medzi $45,000 a $60,000 ročne.

Záverečné myšlienky

Albertsons ponúka rôzne kariérne príležitosti a podporuje rozmanitú pracovnú silu.

Je to vynikajúce pracovisko s výhodnými benefitmi a záväzkom kvalitnej služby. Podajte dnes prihlášku a začnite svoju cestu s Albertsons.