Albertsons ansetter søknadsskjema for ulike roller

Hvis du er interessert i en dynamisk karriere innen supermarkedbransjen, bør du vurdere Albertsons-søknaden om ansettelse.

ADVERTISING

Albertsons, et omfattende supermarked grunnlagt i 1939, driver mange butikker over hele USA.

De tilbyr kunder kvalitetsmat og dagligvarer til rimelige priser. Denne veiledningen gir deg informasjon om søknadsprosessen deres.

ADVERTISING

Om Albertsons

Albertsons dyrker en sterk kultur; det er som en stor familie der alle er varme og imøtekommende. Kunder nyter alltid besøkene sine, med garantert førsteklasses service.

Albertsons arrangerer engasjerende arrangementer som Halloween-jakten, med rabatter på utvalgte varer. 

ADVERTISING

De driver også Albertsons Farmer’s Market & Agricultural Education-programmet, som gir landbrukskunnskap til enkeltpersoner i ulike aldersgrupper uten kostnader.

De sikrer det beste for hver kunde

Kjeden er designet for å møte ulike kundes behov, og sikrer en minneverdig handleopplevelse gjennom enestående service fra personalet.

I tillegg bidrar Albertsons aktivt til miljømessig bærekraft.

I nesten to tiår har de støttet gjenvinningsinitiativer for materialer som plast, papir og papp, og tilbyr gjenvinningsbeholdere tilgjengelig for samfunnet på sine lokasjoner.

Fordeler med å jobbe hos Albertsons

Albertsons tilbyr sine ansatte en rekke jobbfordeler som er tilgjengelige fra dag én. Ansatte nyter en dynamisk og sikker arbeidsmiljø, fleksible arbeidstider og opplæring mens de er på jobb.

Fordelene inkluderer også ansattes rabatter, konkurransedyktige lønninger og muligheter for karrierevekst, potensielt resulterende i høyere inntekter. Avansement innen selskapet bringer ofte med seg ekstra fordeler som:

 • Helseforsikring
 • Betalt fri
 • 401(k) pensjonsplaner for kvalifiserte ansatte

Fyll ut den elektroniske søknadsskjemaet for å søke på ledige stillinger og lære mer om fordelene hos Albertsons.

Guide in Applying at Albertsons

For å sikre deg en stilling hos Albertsons, besøk nettsiden eller den nærmeste butikken. Se etter nåværende jobbåpninger, send inn søknaden din og forbered deg til intervjuet. 

Her er en enkel guide som hjelper deg med å få jobb hos Albertsons:

 1. Besøk nettsiden eller butikken: Sjekk Albertsons-nettsiden eller stikk innom en lokal butikk. Å besøke personlig lar deg samhandle direkte med personalet og ledelsen, og kan potensielt gi deg en fordel.
 2. Finn ledige stillinger: Bruk Albertsons karriereportal for å finne ledige stillinger. Forsikre deg om at stillingsbeskrivelsene samsvarer med dine kvalifikasjoner. Vær oppmerksom på at mange stillinger på inngangsnivå krever minimal utdanning.
 3. Forbered søknaden din: Tilpass søknadsmaterialene, som CVen din og søknadsbrevet, for å være i tråd med jobben du søker på. Forsk også på vanlige intervjuspørsmål for Albertsons for å bedre forberede deg til intervjuprosessen.

Hvordan fylle ut Albertsons jobbsøknad

Start med å legge inn dine detaljer for å opprette en profil. Når det er gjort, er du klar til å gjennomgå søknaden din på nytt før du sender den inn. Fokuser på disse områdene:

Personlige detaljer

 • Kontaktinformasjon: Inkluder navn, e-post, telefonnummer og adresse.
 • Generelle spørsmål:
  • Berettigelse til å jobbe i USA?
  • Ønsket lønn?
  • Er du under 18?
 • Tilgjengelighet:
  • Startdato?
  • Ukentlige timer?
  • Generell tilgjengelighet?

Utdanning

 • Bakgrunn: VGS eller GED? Navn på skole eller universitet? Høyeste oppnådde grad?
 • Resultater: Merk eventuelle sertifiseringer eller akademiske utmerkelser, som fagopplæring eller profesjonelle lisenser.

Arbeidserfaring

 • Liste opp informasjon om opptil fire tidligere arbeidsgivere eller de siste ti årene, avhengig av hva som er minst. Inkluder eventuell militærtjeneste, frivillig arbeid og deltidsroller.

Samtykke og bekreftelse

 • Du må signere søknaden elektronisk for å fortsette. Sørg for å lese denne delen grundig før du samtykker.

Endelig gjennomgang og innsending

 • Sjekk all informasjon du har lagt inn. Hvis alle detaljer er korrekte, send inn søknaden. Du kan også laste ned en PDF-kopi for dine egne poster.

Sørg for at hvert avsnitt er korrekt før du fullfører innsendingen.

Opprette din kandidatprofil

Skjemaer å fylle ut for Albertsons-søknad:

 1. Kontaktinformasjon: Legg til ditt navn, adresse og telefonnummer.
 2. Likestillingsinformasjon om sysselsetting: Frivillig. De spør om rase/etnisitet og kjønn.
 3. Databeskyttelseserklæring: Tillat selskapet å administrere dataene dine for å fortsette.
 4. Første spørsmål: Grunnleggende spørsmål om utdanning og yrkeserfaring.

Etter å ha fullført, forvent en mulig telefonintervju, lederintervju, referansesjekker og jobbevaluering.

Albertsons Karriere

Selskapet tilbyr ulike karrieremuligheter innen merchandising, markedsføring, personal, finans, IT og farmasi. Det verdsetter mangfold og følger prinsippene for like muligheter for alle.

Matvarebutikkmedarbeider

Som en matvarebutikkmedarbeider betjener du kassen, pakker matvarene, og tilbyr vennlig kundestøtte.

Du fyller på hyllene og sørger for at produktene alltid er tilgjengelige. Rollen krever nøyaktighet og fremragende kundeservicedyktighet. I gjennomsnitt tjener matvarebutikkmedarbeidere hos Albertsons rundt $11 til $15 per time.

Kassemedarbeidere

Kassemedarbeidere jobber ved kassa, og sørger for rask og effektiv pakking av solgte varer. 

Kassemedarbeidere maksimerer plass i posene og hjelper til med å unngå lange køer. Hurtighet og organisering er nøkkelen i denne rollen. De tjener vanligvis rundt $10 til $13 per time.

Dataoperatør

En dataoperatør håndterer data, skriver ut nødvendige dokumenter og gir kommandoer for å holde maskinene i gang.

Nøyaktighet og tekniske ferdigheter er avgjørende. Gjennomsnittslønnen for en dataoperatør hos Albertsons ligger på rundt $18 til $22 per time.

Kjøretøyvedlikehold

Ansatte innen kjøretøyvedlikehold holder selskapets kjøretøy i topp stand. De identifiserer og løser problemer, og sørger for at alle kjøretøy er trygge og funksjonelle daglig. 

Dette arbeidet krever mekaniske ferdigheter og nøyaktighet. Lønnen for ansatte innen kjøretøyvedlikehold varierer fra $16 til $21 per time.

Ordresamler

Ordresamlere jobber på lageret med å motta og plukke ordrer fra lageret.

Ordresamlere pakker ordrene forsiktig for å sikre at de kommer fram i god stand. Fysisk styrke og nøyaktighet er viktig. De tjener omtrent $15 til $19 i timen.

Kvalitetskontrollinspektør

Kvalitetskontrollinspektører sørger for at produktene oppfyller selskapets standarder. De overvåker for feil og har tilsyn med daglige operasjoner for å opprettholde produksjonskvaliteten.

Oppmerksomhet på detaljer og en forpliktelse til kvalitet er avgjørende. Gjennomsnittslønnen for denne rollen er rundt 17 til 22 dollar per time.

HR-spesialist

HR-spesialister rekrutterer og screener jobbsøkere. De kommuniserer med arbeidsgivere for å forstå deres behov og deltar på jobbmesser for å finne egnede kandidater. 

De orienterer også nye ansatte. Denne rollen betaler vanligvis mellom $45,000 og $60,000 årlig.

Avsluttende tanker

Albertsons tilbyr et mangfold av karrieremuligheter og støtter en allsidig arbeidsstokk. 

Det er en utmerket arbeidsplass med gode fordeler og et engasjement for kvalitetsservice. Søk i dag for å starte reisen din med Albertsons.