Albertsons darba uzņemšanas pieteikums dažādiem amatiem

Ja esi ieinteresēts/-ta dinamiskā karjerā pārtikas preču veikalā, apsver Albertsons darba pieteikumu.

ADVERTISING

Albertsons, plaša pārtikas preču veikala, kas tika dibināts 1939. gadā, pārvalda vairākus veikalus visā Amerikas Savienotajās Valstīs.

Viņi nodrošina klientus ar kvalitatīvām, saprātīgi cenām pārtikas precēm. Šis ceļvedis informē tevi par viņu darba pieteikuma procesu.

ADVERTISING

Par Albertsons

Albertsons veicina stipru kultūru; tas ir kā liela ģimene, kur katrs ir sirsnīgs un laipns. Patērētāji regulāri bauda savas vizītes, būdami pārliecināti, ka saņems augstvērtīgu apkalpošanu.

Albertsons rīko interesantas pasākumus, piemēram, Halovīna Medības, piedāvājot atlaides uz atlasītiem priekšmetiem. 

ADVERTISING

Turklāt tā darbojas Albertsons Lauksaimnieku tirgus un Lauksaimniecības izglītības programmu, bezmaksas nodrošinot lauksaimniecības zināšanas individuāliem cilvēkiem dažādā vecuma grupās.

Viņi nodrošina labāko katram klientam

Tīkls ir izstrādāts, lai apmierinātu dažādas klientu vajadzības, nodrošinot neaizmiršanu iepirkšanās pieredzi ar īpašu apkalpošanu no sava personāla.

Papildus Albertsons aktīvi veicina vides ilgtspēju.

Gandrīz divdesmit gadus viņi atbalsta pārstrādes iniciatīvas, kas saistītas ar materiāliem kā plastmasu, papīru un kartoni, un piedāvā iespēju sabiedrībai pieejamām pārstrādes tvertnēm vietās, kurās viņi darbojas.

Darba Albertsons ieguvumi

Albertsons darbiniekiem ir pieejami dažādi darba ieguvumi jau no pirmā darba dienas. Personāls novērtē dinamisku un drosīgu darba vidi, elastīgu darba laiku un apmācību darba laikā.

Ieguvumi ietver arī darbinieku atlaidi, konkurētspējīgu algas un iespējas karjeras izaugsmei, potenciāli novedot pie lielākiem ienākumiem. Attīstība uzņēmumā bieži dod papildu ieguvumus, piemēram:

  • Veselības aprūpe
  • Atvaļinājums ar atalgojumu
  • 401(k) pensiju plāni atbilstošajiem darbiniekiem

Aizpildi tiešsaistes pieteikuma veidlapu, lai pieteiktos uz pieejamiem amatiem un uzzinātu vairāk par Albertsons ieguvumiem.

Vadītājs pieprasījumā Albertsons

Lai iegūtu darbu Albertsons, apmeklējiet vietni vai tuvāko veikalu. Meklējiet pašreizējos darba piedāvājumus, iesniedziet pieteikumu un sagatavojieties intervijai. 

Šeit ir tieša vadlīnija, kas palīdzēs jums iegūt darbu Albertsons:

  1. Apmeklējiet vietni vai veikalu:Pārbaudiet Albertsons vietnivai iegriezieties vietējā veikalā. Personīgi apmeklējot, jūs varat tieši sazināties ar darbiniekiem un vadību, iespējams, dodot jums priekšrocību.
  2. Atrast atvērtās pozīcijas:Izmantojiet Albertsons karjeras portālu, lai atrastu atvērtās pozīcijas. Pārliecinieties, ka darba aprakstos atbilstiet savām kvalifikācijām. Ņemiet vērā, ka daudzi ieejas līmeņa amati prasa minimālu izglītību.
  3. Sagatavojiet savu pieteikumu:Pielāgojiet savus pieteikuma materiālus, piemēram, savu dzīves aprakstu un pieteikuma vēstuli, lai sakristu ar darbu, uz kuru pieteicāties. Turklāt pētiet parastās intervijas jautājumus Albertsons, lai labāk sagatavotos intervijas procesam.

Kā aizpildīt Albertsons darba pieteikumu

Sāc ar savu informāciju, lai izveidotu profilu. Kad si gatavs, pārskaties savu pieteikumu vēlreiz pirms to iesniegt. Pievērs uzmanību šīm jomām:

Personas dati

  • Kontaktinformācija: Iekļauj savu vārdu, e-pastu, telefona numuru un adresi.
  • Vispārīgie jautājumi:
    • Attiecībā uz darbu ASV?
    • Vēlamais alga?
    • Vai tev ir mazāk par 18 gadiem?
  • Pieejamība:
    • Sākuma datums?
    • Nedēļas stundas?
    • Vispārējā pieejamība?

Izglītība

  • Pamats: Vidusskolas diplomu vai GED? Skolas vai universitātes nosaukums? Augstākais iegūtais grāds?
  • Sasniegumi: Pievērs uzmanību sertifikātiem vai akadēmiskajiem goda tituliem, piemēram, profesionālās izglītības vai profesionālās licences.

Darba pieredze

  • Uzskaiti informāciju par līdz četriem iepriekšējiem darba devējiem vai pēdējo desmit gadiem, kāds ir mazākais. Iekļauj jebkādu militāro dienestu, brīvprātīgo darbu un nepilna laika darbu.

Piekrišana un verifikācija

  • Lai turpinātu, elektroniski jāparaksta pieteikums. Pārliecinies, ka rūpīgi izlasīji šo daļu, pirms piekrīti.

Beigu pārskats un iesniegšana

  • Lūdzu, pārbaudi visu informāciju, ko esi ievadījis. Ja visi dati ir pareizi, iesniedz pieteikumu. Tu arī vari lejupielādēt PDF kopiju savām lietām.

Pārliecinies, ka katrs sadaļa ir pareiza, pirms noslēdz savu iesniegumu.

Izveido savu kandidāta profilu

Veicamās formas Albertsons pieteikumam:

  1. Kontaktinformācija: Pievieno savu vārdu, adresi un telefona numuru.
  2. Līdztiesīgu nodarbinātības iespēju informācija: Pēc izvēles. Prasības par rasi/etnisko izcelsmi un dzimumu.
  3. Datu aizsardzības paziņojums: Uzrādi uzņēmumam atļauju pārvaldīt tavus datus turpmāk.
  4. Iesaukas jautājumi: Pamata jautājumi par tavu izglītību un profesionālo pieredzi.

Pabeidzot, sagaidi iespējamu tālruņa interviju, vadītāja interviju, rekomendējumu pārbaudes un darba novērtējumu.

Albertsons Careers

Uzņēmums piedāvā dažādas karjeras iespējas tirdzniecībā, mārketingā, cilvēkresursos, finansēs, IT un farmācijā. Tas novērtē dažādību un ievēro Līdztiesīgu darba iespēju politiku.

Pārtikas veikala kasieris

Kā pārtikas veikala kasieris, Jūs darbojaties pie naudas reģistra, iepakojat pārtikas produktus un sniedzat draudzīgu klientu atbalstu. 

Jūs piepilda plauktus, nodrošinot, ka produkti vienmēr ir pieejami. Šim amata ir nepieciešama precizitāte un izcilas klientu apkalpošanas prasmes. Vidēji pārtikas veikala kasieris Albertsons veic apmēram 11 līdz 15 dolārus stundā.

Iepakotājs

Iepakotāji strādā pie kases, nodrošinot ātru un efektīvu precu iepakošanu.

Iepakotāji maksimizē iepakojuma telpu un palīdz novērst garās rindas. Ātrums un organizētība ir šajā lomā svarīgi. Parasti viņi nopelna apmēram no 10 līdz 13 ASV dolāriem stundā.

Datoru operators

Datoru operators pārvalda datus, izvada nepieciešamos dokumentus un ievada komandas, lai uzturētu mašīnu darbību vienmērīgu. 

Uzmanība pret detaļām un tehnikas prasmes ir būtiskas. Vidējā alga Albertsons datoru operatoram ir apmēram 18-22 ASV dolāri stundā.

Transportlīdzekļu uzturēšana

Darbinieki, kas strādā transportlīdzekļu uzturēšanā, nodrošina uzņēmuma transportlīdzekļu izcilu tehnisko stāvokli. Viņi identificē un novērš problēmas, nodrošinot to, ka visi transportlīdzekļi ir droši un darbojas ikdienā.

Šī loma prasa mehāniskās prasmes un detalizētu uzmanību. Transportlīdzekļu uzturēšanas darbinieka alga ir no 16 līdz 21 dolāram stundā.

Pasūtījumu atlasītājs

Pasūtījumu atlasītāji strādā noliktavā, saņemot un izņemot pasūtījumus no noliktavas.

Pasūtījumu atlasītāji uzmanīgi iepako pasūtījumus, lai nodrošinātu to labu stāvokli. Fiziskā izturība un precizitāte ir svarīgas. Viņi pelna aptuveni no 15 līdz 19 dolāriem stundā.

Kvalitātes kontroles inspektors

Kvalitātes kontroles inspektori nodrošina, ka produkti atbilst uzņēmuma standartiem. Viņi uzrauga pārkāpumus un pārrauga ikdienas darbības, lai uzturētu ražošanas kvalitāti. 

Uzmanība pret detaļām un saistības pret kvalitāti ir būtiskas. Šī amata vidējā alga ir aptuveni 17 līdz 22 dolāri stundā.

Cilvēkresursu speciālists

Cilvēkresursu speciālisti piesaista un atlasa darba meklētājus. Viņi sazinās ar darba devējiem, lai saprastu viņu vajadzības, un apmeklē darba tirgus, lai atrastu piemērotus kandidātus. 

Viņi arī orientē jaunos darbiniekus. Parasti šis amats samaksu saņem no 45 000 līdz 60 000 dolāru gadā.

Beigu domas

Albertsons piedāvā dažādas karjeras iespējas un atbalsta dažādu darbaspēku. 

Tas ir lielisks darbavieta ar labiem ieguvumiem un saistībām ar kvalitatīvu servisu. Pieteikties šodien, lai sāktu savu ceļojumu ar Albertsons.