Albertsons įdarbinimo paraiška įvairioms pareigoms

Jei domitės dinamišku karjeru prekybos centrinėje pramonėje, apsvarstykite Albertsons darbo užklausą. Albertsons, išsamus prekybos centras, įkurtas 1939 m., valdo daugybę parduotuvių visoje JAV. 

ADVERTISING

Jie teikia klientams kokybišką, prieinamą maistą ir produktus. Šis vadovas informuoja jus apie jų darbo užklausos procesą.

Apylinkėje Albertsons

Albertsons puoselėja stiprią kultūrą; tai kaip didžiulė šeima, kurioje visi yra šilti ir nuoširdūs. Klientai nuolat mėgaujasi savo vizitais, pasitikėdami gauti pirmalaikę paslaugą.

ADVERTISING

Albertsons organizuoja įdomius renginius, tokius kaip Halloween užgaidos, siūlantis nuolaidas išrinktiems daiktams. 

Ji taip pat vykdo Albertsons Farmer’s Market & Agricultural Education programą, be jokios kainos perduodama žemės ūkio žinias įvairaus amžiaus individams.

ADVERTISING

Jie Užtikrina Geriausius Sprendimus Kiekvienam Klientui

Ši grandinė sukurta atitikti įvairių klientų poreikius, užtikrinant įsimintiną apsipirkimo patirtį per išskirtinį aptarnavimą iš jos personalo.

Be to, Albertsons aktyviai prisideda prie aplinkosaugos tvarumo.

Jau beveik dvidešimt metų jie remia perdirbimo iniciatyvas tokiems atliekų rūšims kaip plastikas, popierius ir kartonas bei teikia bendruomenei prieinamus perdirbimo konteinerius savo vietose.

Verslo taikymo gidas „Albertsons“

Siekiant gauti darbą „Albertsons“, aplankykite svetainę ar artimiausią parduotuvę. Ieškokite esamų darbo pasiūlymų, pateikite savo paraišką ir pasiruoškite pokalbiui.

Štai paprastas vadovas, padėsiantis jums gauti darbą „Albertsons“:

  1. Aplankyti svetainę ar parduotuvę: Patikrinkite „Albertsons“ svetainę ar užeikite į vietinę parduotuvę. Aplankius asmeniškai, galite tiesiogiai bendrauti su personalu ir vadovybe, suteikiantis jums galimybę turėti pranašumą.
  2. Rasti atvirus etatus: Naudokite „Albertsons“ karjeros portalą, kad rastumėte atvirus etatus. Pasirūpinkite, kad darbo aprašymai atitiktų jūsų kvalifikaciją. Atkreipkite dėmesį, jog daugeliui pradinių etatų reikalinga minimali išsilavinimo pakopa.
  3. Paruošti savo paraišką: Prisitaikykite savo paraiškos dokumentus, pvz., gyvenimo aprašymą ir motyvacinį laišką, kad jie atitiktų darbą, į kurį kreipiatės. Taip pat išankstingai pasiruoškite pokalbiui tuo, kad išanalizavote dažnai užduodamas pokalbiui klausimus „Albertsons“.

Kaip užpildyti Albertsons darbo paraišką

Pradėkite suvesdami savo duomenis norėdami sukurti profilį. Kai tai atlikote, galėsite dar kartą peržiūrėti savo paraišką prieš ją pateikdami. Susitelkite į šias sritis:

Asmeniniai duomenys

  • Kontaktiniai duomenys: Įveskite savo vardą, el. paštą, telefono numerį ir adresą.
  • Bendrosios klausimai:
    • Turite teisę dirbti JAV?
    • Pageidaujama alga?
    • Ar esate jaunesnis nei 18 metų?
  • Prieinamumas:
    • Pradžios data?
    • Savaitiniai darbo valandos?
    • Bendra prieinamumo informacija?

Švietimas

  • Įvairūs duomenys: Ar turite vidurinį išsilavinimą arba GED diplomą? Mokyklos ar universiteto pavadinimas? Aukščiausias įgytas laipsnis?
  • Pasiekimai: Nurodykite bet kokias sertifikacijas ar akademinės garbės, pvz., profesinį mokymą ar licencijas.

Darbo patirtis

  • Įrašykite informaciją apie iki keturių ankstesnių darbdavių arba apie paskutinius dešimt metų, priklausomai nuo to, kiek yra mažiau. Įrašykite bet kokią kariuomenės tarnybą, savanorišką darbą ir ne visą darbo dieną dirbtus vaidmenis.

Sutikimas ir patikrinimas

  • Norėdami tęsti toliau, privalote elektroniniu būdu pasirašyti paraišką. Įsitikinkite, kad šią dalį kruopščiai perskaitėte, prieš sutikdami.

Galutinis peržiūra ir pateikimas

  • Prašome patikrinti visą įvestą informaciją. Jei visi duomenys teisingi, pateikite paraišką. Taip pat galite parsisiųsti PDF kopiją savo įrašams laikyti.

Prieš galutinai pateikdami paraišką, įsitikinkite, kad kiekviena skiltis yra tiksli.

Kandidato profilio kūrimas

Užpildytini formulariai Albertsons darbo prašymui:

  1. Kontaktinė informacija: Įrašykite savo vardą, adresą ir telefono numerį.
  2. Venčiama įdarbintojų galimybė: Neprivaloma. Paklausiama apie rasę/etninę kilmę ir lytį.
  3. Duomenų apsaugos pareiškimas: Leiskite įmonei tvarkyti jūsų duomenis, kad galėtų tęsti darbą.
  4. Preliminarios klausimai: Pagrindiniai klausimai apie jūsų išsilavinimą ir profesinį patyrimą.

Atlikus, galite tikėtis galimo telefoninio interviu, vadovo pokalbio, referenčių tikrinimo ir darbo įvertinimo.

Albertsons Karjera

Įmonė siūlo įvairias prekybos, rinkodaros, žmogiškųjų išteklių, finansų, IT ir farmacijos karjeras. Ji vertina įvairovę ir laikosi lygių galimybių užimtumo politikos.

Produktų parduotuvės, kasininkas

Kaip produktų parduotuvės, kasininkas, jūs valdote kasos aparato, supakavinate perkamus produktus ir teikiate draugišką klientų aptarnavimą. 

Pripildote lentynas, užtikrindami, kad produktai visada būtų prieinami. Vaidmuo reikalauja dėmesingumo detalėms ir puikių klientų aptarnavimo įgūdžių. Vidutiniškai, produktų parduotuvės, kasininkai „Albertsons“ uždirba apie 11–15 dolerų už valandą.

Įpakavėjas

Įpakavėjai dirba prie kasos, užtikrindami greitą ir efektyvų prekių įpakavimą. Įpakavėjai maksimaliai išnaudoja krepšio erdvę ir padeda išvengti ilgų eilių. Greitis ir organizacija yra svarbūs šioje pareigoje. Įprastai jie uždirba apie 10–13 dolerių per valandą.

Kompiuterių operatorius

Kompiuterių operatorius valdo duomenis, spausdina reikalingus dokumentus ir įveda komandas, kad mašinos veiktų sklandžiai.

Dėmesys smulkmenoms ir techninės įgūdžiai yra būtini. Vidutinis atlyginimas kompiuterių operatoriui „Albertsons“ yra apie 18–22 doleriai per valandą.

Transporto priemonių priežiūra

Darbuotojai, atsakingi už transporto priemonių priežiūrą, palaiko įmonės transporto priemones geriausioje būklėje. Jie nustato ir išsprendžia problemas, užtikrindami, kad visos transporto priemonės būtų saugios ir veiktų kasdien.

Šiai pareigybei reikalingos mechaninės įgūdžiai ir dėmesingumas detaliams. Transporto priemonių priežiūros personalo atlyginimas svyruoja nuo 16 iki 21 JAV dolerio už valandą.

Užsakymų rinkėjas

Užsakymų rinkėjai dirba sandėlyje, priimantys ir renkantys užsakymus iš sandėlio atsargų.

Užsakymų rinkėjai atidžiai supakuoja užsakymus, kad užtikrintų, jog jie atvyks gerame būsenai. Fizinė ištvermė ir tikslumas yra svarbūs. Jie uždirba apie 15–19 dolerių per valandą.

Kokybės Kontrolės Inspektorius

Kokybės kontrolės inspektoriai užtikrina, kad produktai atitiktų įmonės standartus. Jie stebi gedimus ir prižiūri kasdienį veiklą, siekdami išlaikyti gamybos kokybę.

Dėmesys smulkmenoms ir įsipareigojimas kokybei yra labai svarbūs. Šio vaidmens vidutinis atlyginimas svyruoja nuo 17 iki 22 dolerių per valandą.

Žmogiškųjų išteklių specialistas

Žmogiškųjų išteklių specialistai renka ir renka darbo ieškančiuosius. Jie bendrauja su darbdaviais, kad suprastų jų poreikius, ir dalyvauja darbo mugėse, kad rastų tinkamus kandidatus.

Jie taip pat orientuoja naujus darbuotojus. Šis vaidmuo paprastai apmokamas tarp 45 000–60 000 USD kasmet.

Galutiniai įvertinimai

Albertsons siūlo įvairias karjeros galimybes ir remia įvairių įmonių darbuotojų grupę.

Tai puikus darbo vieta su gerais pasiūlymais ir įsipareigojimu teikti kokybišką aptarnavimą. Pradėkite savo kelionę su Albertsons jau šiandien, pateikdami paraišką.