Albertsons rekrytoi eri tehtäviin

Jos olet kiinnostunut dynaamisesta urasta supermarket-alalla, harkitse Albertsonsin työhakemusta.

ADVERTISING

Albertsons, vuonna 1939 perustettu kattava supermarket, hallinnoi lukuisia kauppoja ympäri Yhdysvaltoja.

He tarjoavat asiakkailleen laadukkaita ja kohtuuhintaisia elintarvikkeita ja päivittäistavaroita. Tämä opas kertoo sinulle heidän hakuprosessistaan.

ADVERTISING

Tietoja Albertsons-yrityksestä

Albertsons luo vahvaa yrityskulttuuria; se on kuin suuri perhe, jossa kaikki ovat lämpimiä ja ystävällisiä. Asiakkaat nauttivat säännöllisesti vierailuistaan ja voivat olla varmoja saavansa huippuluokan palvelua.

Albertsons järjestää osallistavia tapahtumia, kuten Halloweenin metsästyksen, tarjoten alennuksia tietyistä tuotteista. Se myös ylläpitää Albertsonsin Maalaismarkkinoita ja Maatalouden koulutusohjelmaa, jossa tarjotaan maatalousalan tietämystä eri ikäryhmille ilmaiseksi.

ADVERTISING

He Varmistavat Parasta Jokaiselle Asiakkaalle

Ketju on suunniteltu vastaamaan monipuolisiin asiakastarpeisiin varmistaen ikimuistoisen ostoskokemuksen henkilökunnan erinomaisen palvelun kautta.

Lisäksi Albertsons edistää aktiivisesti ympäristön kestävyyttä.

Lähes kahden vuosikymmenen ajan he ovat tukeneet kierrätysaloitteita muun muassa muoville, paperille ja pahville sekä tarjoavat yhteisön käytettävissä olevia kierrätysastioita sijaintipaikoissaan.

Edut työskennellessäsi Albertsonsilla

Albertsons tarjoaa työntekijöilleen valikoiman etuja, jotka ovat päivästä yksi saakka saavutettavissa. Henkilökunta nauttii dynaamisesta ja turvallisesta työympäristöstä, joustavista työtunneista ja koulutuksesta työn ohessa. 

Edut sisältävät myös työntekijäalennuksia, kilpailukykyisiä palkkoja ja uran kasvumahdollisuuksia, jotka saattavat johtaa korkeampiin ansioihin. Yrkan sisäinen edistäminen tuo usein lisäetuja, kuten:

 • Terveysvakuutus
 • Palkallinen vapaa
 • 401(ke) eläkesuunnitelmat päteville työntekijöille

Täytä verkkohakemus hakeaksesi avoimia tehtäviä ja saadaksesi lisätietoa Albertsonsin eduista.

Opas Albertsonsiin Hakemisesta

Varmistaaksesi paikan Albertsonsilta, vieraile verkkosivustolla tai lähimmässä myymälässä. Etsi ajankohtaiset työpaikat, lähetä hakemuksesi ja valmistaudu haastatteluun.

Tässä suoraviivainen opas auttamaan sinua saamaan työpaikka Albertsonsilta:

 1. Vieraile Verkkosivustolla tai Myymälässä: Tarkista Albertsonsin verkkosivusto tai poikkea paikallisessa myymälässä. Paikan päällä käyminen mahdollistaa suoran vuorovaikutuksen henkilökunnan ja johdon kanssa, mikä saattaa antaa sinulle etulyöntiaseman.
 2. Etsi Avoimet Paikat: Käytä Albertsonsin uraportaalia löytääksesi avoimia paikkoja. Varmista, että vastaat työpaikkakuvausten kanssa omia pätevyyksiäsi. Huomaa, että monet aloittelijan tehtävät edellyttävät vähäistä koulutusta.
 3. Valmista Hakemuksesi: Räätälöi hakemusmateriaalisi, kuten ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi, vastaamaan haettua työpaikkaa. Tutustu myös yleisimpiin haastattelukysymyksiin Albertsonsilta valmistautuaksesi paremmin haastatteluprosessiin.

Miten täytetään Albertsons-työhakemus

Aloita syöttämällä tietosi luodaksesi profiilin. Kun olet tehnyt sen, voit tarkistaa hakemuksesi uudelleen ennen sen lähettämistä. Kiinnitä huomiota seuraaviin alueisiin:

Henkilötiedot

 • Yhteystiedot: Sisällytä nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja osoitteesi.
 • Yleiset kysymykset:
  • Oletko oikeutettu työskentelemään Yhdysvalloissa?
  • Toivottu palkka?
  • Oletko alle 18-vuotias?
 • Saadavuus:
  • Aloituspäivä?
  • Viikoittaiset tunnit?
  • Yleinen saatavuus?

Koulutus

 • Tausta: Lukion päättötodistus tai GED-tutkinto? Koulun tai yliopiston nimi? Korkein suoritettu tutkinto?
 • Saavutukset: Huomioi mahdolliset sertifikaatit tai akateemiset kunnianosoitukset, kuten ammatillinen koulutus tai ammattiluvat.

Työkokemus

 • Listaa tiedot enintään neljästä edellisestä työnantajasta tai viimeisimmät kymmenen vuotta, kumpi tahansa on vähemmän. Ota huomioon myös mahdollinen sotilaspalvelu, vapaaehtoistyö ja osa-aikatyötehtävät.

Suostumus ja vahvistus

 • Sinun on allekirjoitettava hakemus sähköisesti jatkaaksesi. Varmista, että luet tämän osion huolellisesti ennen hyväksymistäsi.

Lopullinen tarkistus ja lähettäminen

 • Tarkista kaikki syöttämäsi tiedot. Jos kaikki tiedot ovat oikein, lähetä hakemus. Voit myös ladata PDF-kopion omiin tiedostoihisi.

Varmista, että jokainen osa on oikein ennen lopullista lähettämistäsi.

Luo ehdokasprofiilisi

Lomakkeet, jotka tulee täyttää Albertsonsin hakemusta varten:

 1. Yhteystiedot: Lisää nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.
 2. Tasa-arvoisen työllistymismahdollisuuden tiedot: Vaihtoehtoinen. He kysyvät rotu/etniseen taustaan ja sukupuoleen liittyvistä tiedoista.
 3. Tietosuojailmoitus: Salli yrityksen hallita tietojasi jatkaaksesi.
 4. Alustavat kysymykset: Peruskysymyksiä koulutuksestasi ja ammattikokemuksestasi.

Kun olet valmis, odota mahdollista puhelinhaastattelua, esimiehen haastattelua, suosittelijoiden tarkistuksia ja työn arviointia.

Albertsons uramahdollisuudet

Yritys tarjoaa erilaisia myynti-, markkinointi-, henkilöstö-, rahoitus-, IT- ja lääketieteellisiä uramahdollisuuksia. Se arvostaa monimuotoisuutta ja noudattaa tasa-arvoisen työllistämisen periaatetta.

Elintarvikemyymälän kassa

Elintarvikemyymälän kassana toimit kassakoneen, pakkaat ostokset ja tarjoat ystävällistä asiakastukea. 

Huolehdit hyllyjen täyttämisestä varmistaen tuotteiden jatkuvan saatavuuden. Tehtävä vaatii tarkkuutta ja erinomaisia asiakaspalvelutaitoja. Keskimäärin Albertsonsin elintarvikemyymälän kassalla tienaa noin 11-15 dollaria tunnissa.

Kassapakkaaja

Kassapakkaajat työskentelevät kassalla varmistaen nopean ja t tehokkaan pakkaamisen myydyille tavaroille.

Kassapakkaajat maksimoivat pussien tilan ja auttavat välttämään pitkiä jonoja. Nopeus ja järjestelmällisyys ovat avainasemassa tässä tehtävässä. He ansaitsevat yleensä noin 10–13 dollaria tunnissa.

Tietokoneen käyttäjä

Tietokoneen käyttäjä hallinnoi dataa, tulostaa tarvittavat asiakirjat ja syöttää komentoja pitääkseen laitteet toiminnassa sujuvasti.

Yksityiskohtiin kiinnittäminen ja tekniset taidot ovat olennaisia. Keskimääräinen palkka Albertsonsin tietokoneenkäyttäjälle on noin 18-22 dollaria tunnissa.

Ajoneuvojen huolto

Yrityksen ajoneuvojen huollosta vastaavat työntekijät pitävät huolta yrityksen ajoneuvoista huippukunnossa. He tunnistavat ja korjaavat ongelmia, varmistaen että kaikki ajoneuvot ovat turvallisia ja toimivia päivittäin.

Tähän tehtävään tarvitaan koneellisia taitoja ja tarkkuutta yksityiskohtiin. Ajoneuvojen huollosta vastaavien palkka vaihtelee 16–21 dollarin tuntipalkan välillä.

Tilausten kerääjä

Tilausten kerääjät työskentelevät varastossa vastaanottaen ja keräten tilauksia varastosta. 

Tilausten kerääjät pakkaavat tilaukset huolellisesti varmistaakseen niiden saapumisen hyvässä kunnossa. Fyysinen kestävyys ja tarkkuus ovat tärkeitä. He ansaitsevat noin $15–$19 tunnissa.

Laadunvalvonnan tarkastaja

Laadunvalvonnan tarkastajat varmistavat, että tuotteet vastaavat yrityksen standardeja. He valvovat mahdollisia vikoja ja valvovat päivittäistä toimintaa tuotannon laadun ylläpitämiseksi. 

Yksityiskohtiin keskittyminen ja sitoutuminen laatuun ovat olennaisen tärkeitä. Tämän tehtävän keskimääräinen palkka on noin 17-22 dollaria tunnissa.

Henkilöresurssiasiantuntija

Henkilöresurssiasiantuntijat rekrytoivat ja seulovat työnhakijoita. He kommunikoivat työnantajien kanssa ymmärtääkseen näiden tarpeita ja osallistuvat työmessuille sopivien kandidaattien löytämiseksi.

He myös ohjaavat uusia työntekijöitäLopulliset ajatukset

Albertsons tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia ja tukee monimuotoista työvoimaa. 

Se on erinomainen työpaikka vahvoine etuineen ja sitoutumisella laadukkaaseen palveluun. Hae tänään aloittaaksesi matkasi Albertsonsin kanssa.