Albertsonsi töölevõtuavaldus erinevatele ametikohtadele

Kui oled huvitatud dünaamilisest karjäärist supermarketi valdkonnas, siis kaalu Albertsonsi töötaotlust.

ADVERTISING

Albertsons, alates 1939. aastast tegutsev mitmekülgne supermarket, haldab hulgaliselt kauplusi üle kogu Ameerika Ühendriikide.

Nad pakuvad klientidele kvaliteetset ja mõistliku hinnaga toitu ja toidupoode. See juhend annab sulle ülevaate nende taotlusprotsessist.

ADVERTISING

Albertsonsist

Albertsons edendab tugevat kultuuri; see on nagu suur pere, kus kõik on soojad ja sõbralikud. Külastajad naudivad järjepidevalt oma visiite, olles kindlad, et nad saavad tippklassi teenindust.

Albertsons korraldab kaasahaaravaid üritusi nagu Halloweeni jahipidu, pakkudes allahindlusi valitud esemetele. Samuti korraldatakse Albertsonsi taluturg ja põllumajandushariduse programm, pakkudes põllumajandusalast teadmist erinevas vanuses inimestele tasuta.

ADVERTISING

Tagavad parima kogemuse igale kliendile

Kaubanduskett on loodud vastamaks erinevatele klientide vajadustele ja tagamaks meeldejääva ostukogemuse tänu oma töötajate erakordsele teenindusele.

Lisaks panustab Albertsons aktiivselt keskkonnasäästlikkusse.

Juba peaaegu kaks aastakümmet on nad toetanud ringlussevõtu algatusi nagu plastiku, paberi ja papptoodete ringlussevõtt ning pakuvad kogukonna ligipääsetavaid taaskasutusseadmeid oma asukohtades.

Albertsonsis Töötamise Eelised

Albertsons pakub oma töötajatele mitmesuguseid töösoodustusi, mis on kättesaadavad esimesest tööpäevast alates. Töötajad naudivad dünaamilist ja kindlat töökeskkonda, paindlikku tööaega ning koolitust töö käigus. 

Soodustuste hulka kuuluvad töötajate allahindlused, konkurentsivõimelised palgad ja karjäärivõimalused, mis võivad viia suurematele sissetulekutele. Ettevõttesisesel edasiminekul kaasnevad sageli lisasoodustused järgmiselt:

  • Tervisekindlustus
  • Tasu makstud vaba aeg
  • 401(k) pensionikavad kvalifitseeritud töötajatele

Täida veebipõhine taotlusvorm, et kandideerida saadaolevatele ametikohtadele ja saada rohkem teavet Albertsonsi soodustuste kohta.

Juhend kandideerimiseks Albertsonsi juures

Positsiooni saamiseks Albertsonsi juures külasta veebisaiti või lähimat kauplust. Otsi hetkel avatud töökohti, esita oma avaldus ja valmistu vestluseks.

Siin on lihtne juhend, mis aitab sul Albertsonsis tööd saada:

  1. Külasta Veebisaiti või Kauplust: Vaata Albertsonsi veebisaiti või astu sisse kohalikku kauplusse. Kohapealne külastus võimaldab sul otse suhelda töötajate ja juhtkonnaga, mis võib sulle eelise anda.
  2. Leia Avatud Positsioonid: Kasuta Albertsonsi karjääriväravat, et leida avatud positsioone. Taga, et sinu kvalifikatsioonid sobiksid töökirjeldustega. Pane tähele, et paljud sissejuhatavad positsioonid nõuavad minimaalset haridust.
  3. Valmista Ette Oma Avaldus: Kohanda oma avalduse materjale, nagu CV ja kaaskiri, et need vastaksid kohale, millele kandideerid. Samuti uurige Albertsonsi tüüpilisi intervjuuküsimusi, et end paremini ette valmistada vestlusprotsessiks.

Kuidas täita Albertsonsi töötaotlus

Alusta, sisestades oma andmed profiili loomiseks. Kui oled sellega valmis, vaata oma taotlus üle enne selle esitamist. Keskendu järgmistele valdkondadele:

Isiklikud andmed

  • Kontaktandmed: Sisalda oma nimi, e-post, telefoninumber ja aadress.
  • Üldised küsimused:
    • Õigus töötada Ameerika Ühendriikides?
    • Soovitud palk?
    • Kas olete alla 18-aastane?
  • Saadavus:
    • Alguskuupäev?
    • Nädalatunnid?
    • Üldine saadavus?

Haridus

  • Taust: Keskkooli lõpetanud või GED? Kooli või ülikooli nimi? Kõrgeim saavutatud kraad?
  • Haridustunnistused: Märkige kõik sertifikaadid või akadeemilised auhinnad, nagu kutseõpe või kutsealased load.

Töökogemus

  • Loetlege teavet kuni nelja endise tööandja kohta või viimase kümne aasta kohta, olenevalt sellest, kumb on väiksem. Sisaldage ka sõjaväeteenistust, vabatahtlikku tööd ja osalise tööajaga rolle.

Nõusolek ja kinnitus

  • Peate taotluse elektrooniliselt allkirjastama, et jätkata. Veenduge, et loete selle osa hoolikalt enne nõustumist.

Lõplik ülevaatus ja esitamine

  • Palun kontrollige kogu sisestatud teavet. Kui kõik andmed on õiged, esitage taotlus. Saate ka alla laadida PDF-koopia oma arhiivi jaoks.

Veenduge, et iga jaotis oleks enne esitamist täpne.

Teie kandidaadiprofiili loomine

Albertsonsi avalduse täitmiseks vajalikud vormid:

  1. Kontaktandmed: Lisage oma nimi, aadress ja telefoninumber.
  2. Võrdse töövõimaluse teave: Vabatahtlik. Küsitakse rassi/etnilisuse ja soo kohta.
  3. Andmekaitse avaldus: Andke ettevõttele luba haldada teie andmeid jätkamiseks.
  4. Eelnevad küsimused: Põhiküsimused teie hariduse ja töökogemuse kohta.

Pärast lõpetamist oodake võimalikku telefonivestlust, juhiintervjuud, referentsikontrolli ja töö hindamist.

Albertsons Careers

Ettevõte pakub erinevaid karjääri võimalusi kaubanduse, turunduse, personali, finantside, IT ja farmaatsia valdkonnas. Ettevõte hindab mitmekesisust ning järgib võrdse töövõimaluse poliitikat.

Supermarketi müüja

Kui oled supermarketi müüja, siis opereerid kassasüsteemi, pakid ostetud kaupa ja pakud sõbralikku kliendituge.

Sa hoolitsed kaupade riiulite täitmise eest, tagades toodete alati saadavuse. Roll nõuab tähelepanelikkust ja suurepäraseid klienditeenindusoskusi. Üldiselt teenivad Albertsonsi supermarketi müüjad umbes 11 kuni 15 dollarit tunnis.

Kotipoed

Kotipoed töötavad kassas, tagades müüdud kaupade kiire ja tõhusa pakkimise. Kotipoed maksimeerivad koti ruumi ning aitavad vältida pikki järjekordi. Kiirus ja korraldatus on selles rollis olulised. Tavaliselt teenivad nad umbes 10 kuni 13 dollarit tunnis.

Arvutioperaator

Arvutioperaator haldab andmeid, prindib vajalikke dokumente ning sisestab käske, et seadmed töötaksid sujuvalt. 

Detailidele tähelepanu pööramine ja tehnilised oskused on olulised. Arvutioperaatori keskmine palk Albertsonsis jääb vahemikku 18 kuni 22 dollarit tunnis.

Sõidukite hooldus

Sõidukite hooldustöötajad hoiavad ettevõtte sõidukeid tipptasemel. Nad tuvastavad ja parandavad probleeme, tagades, et kõik sõidukid on päevasel ajal turvalised ja funktsionaalsed.

See roll nõuab mehaanilisi oskusi ja tähelepanelikkust detailidele. Sõidukite hooldustöötajate palk ulatub 16 kuni 21 dollarini tunnis.

Tellija valija

Tellijate valijad töötavad laos, võtavad vastu ja valivad tellimusi olemasolevast inventuurist.

Tellijate valijad pakivad tellimusi hoolikalt, et tagada nende saabumine heas korras. Füüsiline vastupidavus ja täpsus on olulised. Nad teenivad ligikaudu 15 kuni 19 dollarit tunnis.

Kvaliteedikontrolli inspektor

Kvaliteedikontrolli inspektorid tagavad, et tooted vastavad ettevõtte standarditele. Nad kontrollivad rikkeid ja juhivad igapäevaseid tegevusi tootmise kvaliteedi säilitamiseks.

Detailidele tähelepanu pööramine ja kvaliteedile pühendumine on oluline. Selle rolli keskmine palk on umbes 17 kuni 22 dollarit tunnis.

Personalijuht

Personalispetsialistid värbavad ja valivad töökohale kandideerijaid. Nad suhtlevad tööandjatega, et mõista nende vajadusi, ning osalevad töömessidel sobivate kandidaatide leidmiseks.

Nad ka juhendavad uusi töötajaid. See roll tasustatakse tavaliselt 45000 kuni 60000 dollariga aastas.

Lõppsõnad

Albertsons pakub mitmekesisele tööjõule erinevaid karjäärivõimalusi. 

See on suurepärane töökoht tugevate hüvede ja pühendumusega kvaliteetsele teenindusele. Kandideeri juba täna, et alustada oma teekonda Albertsonsi juures.