Албъртсънс Наемане – Обява за Различни Позиции

Ако сте заинтересовани от динамична кариера в супермаркетната индустрия, разгледайте кандидатстването за работа в Albertsons. 

ADVERTISING

Albertsons, комплексна верига супермаркети, основана през 1939 г., управлява множество магазини в целия Съединени щати. 

Те предлагат на клиентите си качествени и разумни по цена храни и стоки. Този наръчник ви информира за техния процес по кандидатстване.

ADVERTISING

Относно Албъртсънс

Албъртсънс създава силна култура; това е като голяма семейство, където всички са топли и гостоприемни. Клиентите постоянно се наслаждават на посещенията си, уверени в получаването на върховно обслужване.

Албъртсънс организира занимателни събития като Хелоуин Хънт, като предлага отстъпки на избрани артикули. Също така води програмата Албъртсънс Фармерс Маркет & Програма за селскостопанско образование, като предава земеделски познания на лица от различни възрастови групи напълно безплатно.

ADVERTISING

Те гарантират най-доброто за всеки клиент

Веригата е създадена, за да удовлетвори различните нужди на клиентите, гарантирайки незабравимо пазаруване благодарение на изключителното обслужване от персонала си.

Допълнително, Albertsons активно допринася за екологичната устойчивост.

В продължение на почти две десетилетия те подкрепят инициативи за рециклиране на материали като пластмаса, хартия и картон и осигуряват достъпни за обществото контейнери за рециклиране на своите обекти.

Предимства от работата в Албъртсънс

Албъртсънс предлага на своите служители широка гама от работни предимства, налични още от първия ден. Служителите се наслаждават на динамична и сигурна работна среда, гъвкав работен график и обучение по време на работата.

Предимствата включват и отстъпки за служителите, конкурентни заплати и възможности за професионален растеж, които могат да доведат до по-високи доходи. Продвижването в компанията често дава допълнителни предимства като:

  • Здравно осигуряване
  • Платен отпуск
  • Планове за пенсиониране 401(k) за квалифицирани служители

Попълнете онлайн кандидатурата, за да кандидатствате за наличните позиции и да научите повече за предимствата на Албъртсънс.

Ръководство за кандидатстване в Albertsons

За да си осигурате позиция в Albertsons, посетете уебсайта или най-близкия магазин. Търсете актуални свободни работни места, изпратете кандидатурата си и се подгответе за интервюто.

Ето едно сбито ръководство, което може да ви помогне да се настаните на работа в Albertsons:

  1. Посетете Уебсайта или Магазина: Проверете уебсайта на Albertsons или посетете местния магазин. Личното посещение ви позволява да влезете в прям контакт с персонала и управлението, давайки ви потенциално предимство.
  2. Намерете Свободни Позиции: Използвайте портала за кариери на Albertsons, за да намерите свободни позиции. Уверете се, че съвпадате с изискванията на работното място с вашите квалификации. Обърнете внимание, че много позиции на ниво вход почти не изискват образование.
  3. Подгответе Своята Кандидатура: Персонализирайте материалите си за кандидатстване, като например автобиографията и мотивационното писмо, за да се вписвате в работата, за която кандидатствате. Също така, проучете типичните въпроси на интервюто за Albertsons, за да се подготвите по-добре за интервю процеса.

Как да попълните заявлението за работа в Albertsons

Започнете като въведете данните си, за да създадете профил. След като го направите, можете да прегледате отново заявлението си, преди да го подадете. Фокусирайте се върху следните области:

Лични данни

  • Контактни данни: Включете вашето име, имейл, телефонен номер и адрес.
  • Общи въпроси:
    • Право на работа в САЩ?
    • Желаната заплата?
    • На 18 години ли сте?
  • Наличност:
    • Дата на започване?
    • Седмични часове?
    • Обща наличност?

Образование

  • Фон: Средно образование или GED? Име на училище или университет? Най-висока степен?
  • Постижения: Отбележете всякакви сертификати или академични почети, като професионално обучение или професионални лицензи.

Трудов опит

  • Посочете информация за до четири минали работодатели или покритието за последните десет години, в зависимост от това, кое е по-малко. Включете всякаква военна служба, доброволческа дейност и роли на непълен работен ден.

Съгласие и потвърждение

  • Трябва да подпишете заявлението електронно, за да продължите. Уверете се, че сте прочели този раздел внимателно, преди да се съгласите.

Крайно преглед и подаване

  • Моля, проверете всички въведени от вас данни. Ако всички данни са точни, подайте заявлението. Можете също да изтеглите копие в PDF формат за вашите записи.

Уверете се, че всеки раздел е точен, преди да приключите подаването на вашето заявление.

Създаване на вашата кандидатска профил

Формуляри за попълване при заявка за работа в Албъртсънс:

  1. Информация за контакт: Добавете вашето име, адрес и телефонен номер.
  2. Информация за равни възможности за заетост: Не задължително. Попитват за раса/етническа принадлежност и пол.
  3. Изява за защита на данните: Дайте на компанията разрешение да управлява данните ви за продължаване на процеса.
  4. Начални въпроси: Основни въпроси за вашия образователен и професионален опит.

След завършване, очаквайте възможно телефонно интервю, интервю с мениджър, проверка на препоръки и оценка на работата.

Кариери в Albertsons

Компанията предлага разнообразни кариери в областта на търговията, маркетинга, човешките ресурси, финансите, информационните технологии и фармацевтиката. Тя цени разнообразието и спазва политиката за равни възможности за заетост.

Касиер в магазин за хранителни стоки

Като касиер в магазин за хранителни стоки, вие управлявате касовия апарат, опаковате продуктите и предоставяте приятна подкрепа на клиентите.

Попълвате рафтовете, гарантирайки, че продуктите винаги са достъпни. За заетите като касиер в магазина Албъртсънс, в средно заработват около 11 до 15 долара на час.

Багажник

Багажниците работят на касата, като осигуряват бързо и ефективно опаковане на продадените стоки.

Багажниците максимизират пространството в чантата и помагат за предотвратяването на дългите опашки. Скоростта и организацията са ключови в тази роля. Обикновено те получават заплата от 10 до 13 долара на час.

Оператор на компютър

Операторът на компютър управлява данните, отпечатва необходимите документи и въвежда команди, за да поддържа машините да работят безпроблемно.

Внимание към детайлите и техническите умения са от съществено значение. Средната заплата за оператор на компютър в Албъртсънс е около 18 до 22 долара на час.

Поддръжка на превозни средства

Служителите в отдела по поддръжка на превозни средства поддържат фирмените превозни средства в отлично състояние. Те идентифицират и отстраняват проблеми, гарантирайки, че всички превозни средства са безопасни и функционални всеки ден.

Тази роля изисква механични умения и внимание към детайлите. Заплатата на персонала за поддръжка на превозни средства варира между $16 и $21 на час.

Изборник на поръчки

Изборниците на поръчки работят в склада, получават и избират поръчки от инвентара. 

Изборниците на поръчки опаковат поръчките внимателно , за да се гарантира, че те пристигат в добро състояние. Физическата издръжливост и точността са важни. Те заработват приблизително 15 до 19 долара на час.

Quality Control Inspector

Инспекторите по контрол на качеството гарантират, че продуктите отговарят на стандартите на компанията. Те наблюдават за неуспехи и надзирават ежедневните операции, за да поддържат качеството на производството. 

Внимание към детайлите и посветеност към качеството са от съществено значение. Средната заплата за тази роля е около $17 до $22 на час.

Специалист по човешките ресурси

Специалистите по човешки ресурси набират и подбират кандидати за работа. Те комуникират с работодателите, за да разберат техните нужди и участват на работни панаири, за да намерят подходящи кандидати.

Те също ориентират новите служители. Тази роля обикновено се заплаща между 45 000 и 60 000 долара годишно.

Заключителни мисли

Albertsons предлага разнообразие от кариерни възможности и подкрепя разнообразна работна сила. 

Това е отлично място на работа със здрави социални придобивки и посвета към качествено обслужване. Кандидатствайте днес, за да започнете вашето пътуване с Albertsons.