Albertsons – Prijava za različite uloge u zapošljavanju

Ako ste zainteresirani za dinamičnu karijeru u industriji supermarketa, razmislite o prijavi za zaposlenje u Albertsonsu.

ADVERTISING

Albertsons, kompletni supermarket osnovan 1939. godine, upravlja brojnim trgovinama diljem Sjedinjenih Američkih Država.

Oni svojim kupcima pružaju kvalitetnu i pristupačnu hranu i namirnice. Ovaj vodič informira vas o njihovom procesu prijave.

ADVERTISING

About Albertsons

Albertsons fosters a strong culture; it’s like a big family where everyone is warm and welcoming. Customers consistently enjoy their visits, assured of receiving top-notch service.

Albertsons hosts engaging events such as the Halloween Hunt, offering discounts on select items. It also runs the Albertsons Farmer’s Market & Agricultural Education program, imparting agricultural knowledge to individuals across various age groups at no cost.

ADVERTISING

Oni osiguravaju najbolje za svakog kupca

Ova trgovina je osmišljena kako bi zadovoljila različite potrebe kupaca, osiguravajući nezaboravno iskustvo kupovine kroz izuzetnu uslugu osoblja.

Dodatno, Albertsons aktivno doprinosiekološkoj održivosti.

Već skoro dva desetljeća podržavaju inicijative recikliranja materijala poput plastike, papira i kartona te pružaju reciklažne spremnike dostupne zajednici na svojim lokacijama.

Prednosti rada u Albertsonsu

Albertsons nudi svojim zaposlenicima niz koristi koje su dostupne od prvog dana. Članovi osoblja uživaju u dinamičnom i sigurnom radnom okruženju, fleksibilnim radnim vremenima te osposobljavanju tijekom obavljanja posla.

Korisnosti uključuju i popuste za zaposlenike, konkurentne plaće i mogućnosti za karijerni razvoj, potencijalno vodeći do većih zarada. Napredovanje unutar tvrtke često donosi dodatne pogodnosti poput:

  • Pokrivenost zdravstvenim osiguranjem
  • Plaćeni slobodni dani
  • 401(k) planovi za umirovljenje za kvalificirane zaposlenike

Ispunite online prijavnicu kako biste se prijavili za dostupna radna mjesta i saznali više o koristima koje nudi Albertsons.

Vodič za prijavu u Albertsons

Za sigurno zaposlenje u Albertsonsu, posjetite web stranicu ili najbližu trgovinu. Potražite trenutne otvorene radne pozicije, pošaljite svoju prijavu i pripremite se za razgovor za posao.

Ovdje je jednostavan vodič koji će vam pomoći da dobijete posao u Albertsonsu:

  1. Posjetite web stranicu ili trgovinu: Provjerite web stranicu Albertsonsa ili svratite do lokalne trgovine. Osobno posjećivanje omogućuje vam izravnu interakciju s osobljem i upravom, što vam može dati prednost.
  2. Pronađite otvorena radna mjesta: Koristite karijerni portal Albertsonsa kako biste pronašli otvorena radna mjesta. Pazite da se vaše kvalifikacije podudaraju s opisima poslova. Imajte na umu da mnoge početne pozicije zahtijevaju minimalno obrazovanje.
  3. Pripremite svoju prijavu: Prilagodite svoje prijavne materijale, poput životopisa i motivacijskog pisma, kako bi se uskladili s poslom za koji se prijavljujete. Također istražite uobičajena pitanja za razgovor za posao u Albertsonsu kako biste se bolje pripremili za proces intervjua.

Kako završiti prijavu za posao u Albertsonsu

Počnite unosom svojih podataka za stvaranje profila. Kada to završite, možete pregledati svoju prijavu prije nego je pošaljete. Fokusirajte se na ove oblasti:

Osobni podaci

  • Kontakt podaci: Uključite ime, e-mail, telefonski broj i adresu.
  • Opća pitanja:
    • Imate li dozvolu za rad u SAD-u?
    • Poželjna plaća?
    • Imate li manje od 18 godina?
  • Dostupnost:
    • Datum početka?
    • Broj sati tjedno?
    • Opća dostupnost?

Obrazovanje

  • Podrijetlo: Srednja škola ili ekvivalent? Naziv škole ili sveučilišta? Najviša dostignuta razina obrazovanja?
  • Dostignuća: Navedite eventualne certifikate ili akademska priznanja, poput stručnog usavršavanja ili profesionalnih licenci.

Radno iskustvo

  • Navedite informacije o do četiri prošla poslodavca ili pokrijte zadnjih deset godina, ovisno o tome što je manje. Uključite vojničku službu, volonterski rad i poslove na pola radnog vremena.

Suglasnost i provjera

  • Morate elektronički potpisati prijavu kako biste nastavili. Pažljivo pročitajte ovaj dio prije davanja suglasnosti.

Završni pregled i slanje

  • Molimo vas provjerite sve unesene informacije. Ako su svi detalji točni, pošaljite prijavu. Također možete preuzeti PDF primjerak za svoje evidencije.

Pobrinite se da je svaki odjeljak točan prije nego što završite svoju prijavu.

Stvaranje Profila Kandidata

Obrazci koje trebate ispuniti za prijavu za Albertsons:

  1. Kontakt Informacije: Dodajte svoje ime, adresu i broj telefona.
  2. Podaci o Ravnopravnosti Zapošljavanja: Opcionalno. Pitaju o rasi/etničkoj pripadnosti i spolu.
  3. Izjava o Zaštiti Podataka: Dajte dopuštenje tvrtki da upravlja vašim podacima kako bi nastavili postupak.
  4. Preliminarna Pitanja: Osnovna pitanja o vašem obrazovanju i radnom iskustvu.

Nakon što završite, očekujte mogući telefonski intervju, intervju s menadžerom, provjere referenci i procjenu posla.

Poslovi u tvrtki Albertsons

Tvrtka nudi različite karijere u prodaji, marketingu, ljudskim resursima, financijama, informacijskoj tehnologiji i farmaciji. Cijeni raznolikost i pridržava se politike jednakih mogućnosti zapošljavanja.

Prodavač u supermarketu

Kao prodavač u supermarketu, upravljate kasom za plaćanje, pakirate namirnice i pružate prijateljsku korisničku podršku.

Punite police proizvodima, osiguravajući da su proizvodi uvijek dostupni. Posao zahtijeva pažnju na detalje i izvrsne vještine korisničke usluge. Prosječna zarada prodavača u supermarketu u tvrtki Albertsons iznosi oko 11 do 15 dolara na sat.

Blagajnik

Blagajnici rade na blagajni, osiguravajući brzo i efikasno pakiranje prodatih proizvoda.

Blagajnici maksimiziraju prostor u torbi i pomažu u sprečavanju dugih redova. Brzina i organizacija ključne su u ovoj ulozi. Obično zarađuju oko 10 do 13 dolara na sat.

Operater računala

Operater računala upravlja podacima, tiska potrebne dokumente te upisuje naredbe kako bi strojevi besprijekorno funkcionirali. 

Pozornost na detalje i tehničke vještine su bitni. Prosječna plaća za operatera računala u Albertsonsu je oko 18 do 22 dolara na sat.

Održavanje vozila

Zaposlenici u održavanju vozila održavaju vozila tvrtke u vrhunskom stanju. Oni identificiraju i popravljaju probleme, osiguravajući da su sva vozila sigurna i funkcionalna svakodnevno.

Ova uloga zahtijeva mehaničke vještine i pažnju na detalje. Plaća za osoblje za održavanje vozila kreće se od 16 do 21 dolara na sat.

Odabir narudžbe

Odabirnici rade u skladištu, primaju narudžbe i biraju ih iz inventara.

Odabirnici pažljivo pakiraju narudžbe kako bi se osiguralo da stignu u dobrom stanju. Fizička kondicija i točnost su važni. Zarade im iznose otprilike 15 do 19 dolara na sat.

Inspektor kontrole kvalitete

Inspektori kontrole kvalitete osiguravaju da proizvodi zadovoljavaju standarde tvrtke. Oni prate neuspjehe i nadziru svakodnevne operacije kako bi održali kvalitetu proizvodnje.

Pozornost na detalje i predanost kvaliteti su ključne. Prosječna plaća za ovu ulogu iznosi oko 17 do 22 dolara po satu.

Specijalist za ljudske resurse

Specijalisti za ljudske resurse regrutiraju i provjeravaju aplikante za posao. Komuniciraju s poslodavcima kako bi razumjeli njihove potrebe i sudjeluju na sajmovima zapošljavanja kako bi pronašli odgovarajuće kandidate. 

Također orijentiraju nove zaposlenike. Ova uloga obično ima godišnju plaću između 45.000 do 60.000 dolara.

Zaključne misli

Albertsons nudi raznolike mogućnosti za karijeru i podržava raznoliku radnu snagu. 

To je odlično radno mjesto s brojnim pogodnostima i predanošću kvalitetnoj usluzi. Prijavite se danas kako biste započeli svoje putovanje s Albertsonsom.